VWSyncro.co.uk forums
Car insurance for young drivers
(Sponsored link)
VWSyncro.co.uk forums
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 vwsyncro forums
 NEW MEMBERS PLEASE READ!
 
1996 VR6 Syncro Cabrio Maple Ridge Canada
THESE FORUMS ARE LOCKED BECAUSE THEY HAVE BEEN MIGRATED TO A NEW PLATFORM
(KEEPING ALL THE POSTS OF COURSE)
FIND (AND REPLY TO) THIS SAME EXACT TOPIC ON THE NEW FORUMS
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author  Topic Next Topic  

rollercam
Syncro newbie

Canada
1 Posts

Posted - 15/05/2016 :  11:00:32  Show Profile
Just picked this up from the previous owner who had run out of patience for the inevitable issues that crop up on a custom car 16 years after it was built. towed to my house apparently it would not start. Used battery recoditioned my my Ctek charger and it fired right up. lots of issues to deal with, in the past 2 weeks i have replaced the heater core, valve cover gasket oil pan gasket, transmission mount, gauge cluster, front shocks, springs and upper strut mounts and sorted out some of the "custom" wiring that had plagued the car.

rebuilt the reverse light/differential lock switch on the tranny also, the reverse lights still don't work!

for some reason i can not get pictures in my shared album of google photos to work with the image code

https://goo.gl/photos/VoRavhyAaaU2XU2Q9

https://goo.gl/photos/BrYcDQkFPKELd9XGA

https://goo.gl/photos/AApVmy5KmGMFpR8J6

https://goo.gl/photos/STQdAZTiwmDRg5vA9

As it looks now
https://goo.gl/photos/zh2t1HPmPEaTuBy58




Edited by - rollercam on 15/05/2016 11:26:14
   Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
VWSyncro.co.uk forums © vwsyncro.co.uk Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.05